غذاها از دیر باز مورد توجه بشر بوده اند چه برای قشر ثروتمند و چه قشر ضعیف دنیا نسبت به آنچه می خورند .
توجه نسبی دارند قشر ضعیف به دریافت حداقل مواد غذایی با حداقل قیمت ؟
و قشر ثروتمند به غذایی خوشمزه تر و شکیل تر در عین حال مفید تر علاقه مند هستند.
برای همین جالب توجه بودن "غذا" باعث شد انسانها از زمانی که دریافت پول و سودجویی رسم شد یکی از اصلی ترین روش سودجویی را در فروش غذا و تهیه غذا ببیند.
۵ عامل بازدارنده در مسیر موفقیت
خانه ای که درکمال شکوه موزه شده است.