خواص داروئی : پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمی توان گنجانید.
دانشمندان معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی‌های حاصل از آشامیدن آب‌های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی‌های ناشی از هوای آلوده، مفید می‌باشد.

پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیه‌ها و مثانه مفید است. پیاز پخته، ملیّن (نرم کننده) است و برای کسانی که روده‌ی ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین می‌ نماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمی مصرف گردد. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت ها جلوگیری کند و در تجزیه ی فیبرین(ه ی خون) دخالت نماید.
1 – پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند.


کاظم سعیدزاده پیاز ,خواص ,ناراحتی‌های ,کند ,ی ,مصرف ,است و ,کمی مصرف ,مصرف گردد ,روغن کمی ,و روغنمنبع

سلطان محمود و کبک لنگ

۵ عامل بازدارنده در مسیر موفقیت

خانه ای که درکمال شکوه موزه شده است.

چرا در شب ها، دردها را بیشتر احساس می کنیم؟

داستان سیب زمینی

چرا خمیازه مسری است؟

کلیسایی تزیین شده با استخوان انسان ها!

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

... دیجیتالیها gashtenavid download زیورآلات و بدلیجات آژانس مسافرتی نقطه پرواز سختی گیر رزینی آب چیست بهترین درمان برای بیماریهای نشیمنگاه نماینده رسمی بروکر آیرون اف اکس SEO