خواص داروئی : پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمی توان گنجانید.
دانشمندان معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتیهای حاصل از آشامیدن آبهای مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتیهای ناشی از هوای آلوده، مفید میباشد.
پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیهها و مثانه مفید است. پیاز پخته، ملیّن (نرم کننده) است و برای کسانی که رودهی ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین می نماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمی مصرف گردد. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت ها جلوگیری کند و در تجزیه ی فیبرین(ه ی خون) دخالت نماید.
1 – پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می کند.
۵ عامل بازدارنده در مسیر موفقیت
خانه ای که درکمال شکوه موزه شده است.