چای سبز عمدتا به منظور کاهش وزن استفاده میشود. اما با وجود آنتی اکسیدانها و مواد مغذی موجود در آن، چای سبز تاثیرات قویای بر بدن دارد و موجب بهبود عملکرد مغز، کاهش ریسک ابتلا به سرطان، تقویت متابولیسم و سلامت بهتر دندانها میشود.
آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز به مراتب بیشتر از سبزیجات پهن برگ و توت فرنگی است، از اینرو منبع خوبی از این ماده مغذی محسوب میشود. آنتی اکسیدانها با کاهش ریسک بیماری قلبی از طریق تنظیم فشارخون بالا مرتبط هستند.
در ادامه به برخی از مهمترین خواص چای سبز اشاره میشود.
کاهش احتمال ابتلا به سرطان
آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز دارای توانایی کاهش ریسک برخی انواع سرطانها هستند. مطالعات مشاهدهای نشان میدهد نی که چای سبز مینوشند ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر با خطر ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند.
۵ عامل بازدارنده در مسیر موفقیت
خانه ای که درکمال شکوه موزه شده است.